Skin & Tonic London: natuurlijk skincare.

Januari is uiteraard een van de twee jaarlijkse koopjes maanden. Als kleine zelfstandige kan ik niet tegen de grote beauty giganten op -I wish!- maar toch geef ik tot 31 januari 2020 maar liefst 25% korting op het gehele Skin & Tonic gamma!

'Zou ze met het merk stoppen?' 'Is ze er niet blij mee?' Ik hoor het je denken. Maar niets is minder waar! Ik ben SUPER fan van dit natuurlijke cosmetica merk met 100% organische ingrediënten! Ik gebruik de producten nu zelf ruim 8 maanden en ik denk er niet aan mijn skincare routine te veranderen.

Waarom dan de korting? Skin & Tonic heeft een re-branding aangekondigd. Het logo wordt aangepast, de verpakkingen veranderen en er komen nieuwe producten bij. Skin & Tonic 2.0. Ik stap mee in hun verhaal. Ik hou van het Britse merk en zal dus ook de vernieuwde lijn aanbieden aan de klanten van The Blend Box.

 

Daarom geniet jij tijdens de ganse maand januari van 25% korting op de Skin & Tonic London producten. Maak snel je keuze want op is op en de voorraad is beperkt!

De korting wordt verrekend bij het uitchecken. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Read more

Welke make-up borstel hoort bij welk product? - The Blend Box

Welke make-up borstel hoort bij welk product?

Op werktrip naar Portugal - The Blend Box

Op werktrip naar Portugal

Hoe en waar breng je highlighter aan? - The Blend Box

Hoe en waar breng je highlighter aan?

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.