Cassie Lomas Brushes

Ik werk nu meer dan 12 jaar als make-up artist, je zou misschien kunnen denken dat ik zachtjes meedrijf op mijn werk flow. Toch ben ik niet het type vrouw dat blijft stilstaan. Iedere 2 jaar plan ik een workshop, masterclass of opleiding in, omdat ik graag up-to-date wil blijven qua nieuwe technieken en trends of gewoon ter opfrissing.

De Britse make-up artist Cassie Lomas was mij niet onbekend, ik hou erg van haar werk en stijl. Ik ontdekte dat zij een Makeup Academy heeft in Manchester, waar zij verschillende opleidingen aanbiedt. Een van mijn allereerste opleidingen volgde ik in Londen, dat qua fashion & beauty een heel stuk verder staat dan ons kleine Belgenlandje. Ik hou van de UK, Manchester had ik nog nooit bezocht en na wat emailverkeer besloot ik me in te schrijven voor The Finishing School, een opleiding voor startende of reeds werkende make-up artists. Een klasje van slechts vier personen waardoor het een zeer persoonlijke opleiding werd, ontzettend veel bijgeleerd en nieuwe merken leren kennen. Wat een top week! Ik vind het altijd een verrijking om naar de verhalen van andere make-up artists te luisteren en Cassie Lomas is niet van de minsten. Zo was ze de vaste make-up artist van o.a. Lady Gaga en Rita Ora, had tal van grote celebrities in haar make-up stoel en werkt nog steeds voor grote glossies en editorials.

Zij ontwikkelde haar eigen brush collectie, zodat zij voor iedere handeling of techniek de pérfecte kwast heeft. Ik kon ze uitvoerig testen met als verdict: ik ben fan!

Neem zeker eens een kijkje op The Brushes en ontdek het fijne gamma Cassie Lomas Brushes, super kwaliteit voor een zacht prijsje!

Read more

The making off unboxing The Blend Box! - The Blend Box

The making off unboxing The Blend Box!

Op werktrip naar Portugal - The Blend Box

Op werktrip naar Portugal

Welke make-up borstel hoort bij welk product? - The Blend Box

Welke make-up borstel hoort bij welk product?

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.