Jij smeert toch ook dagelijks SPF?

Het zonnetje. We houden ervan en ze kan toch zo'n deugd doen.  We weten ook dat onbeschermd in de zon en teveel zon rimpels, pigmentatie en... veel erger nog.... huidkanker kan veroorzaken. We kunnen dus maar beter zorgen dat we onze huid optimaal beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en enkel genieten van de voordelen.

Enter skin by Dings!

Zoals het verhaaltje vaak gaat, ontstond ook skin by Dings vanuit een gemis. Jarenlang zat Ciska, de oprichtster van het merk, aan de bron van skincare en deed ik vanuit mijn beroep en mijn persoonlijke passie uitgebreid onderzoek naar wat de (verzadigde) cosmeticamarkt te bieden had. En één categorie kreeg ze maar niet ingevuld: die van de hoog kwalitatieve zonbescherming die je zowel dagelijks als op het strand met plezier gebruikt. Voor jezelf, maar ook voor je gezin.

Soms klopt het marketingverhaal wel, maar dan stellen de ingrediënten vaak teleur. En wanneer de ingrediënten wel min of meer OK zijn, is het gebruiksgemak meestal het probleem (kleverig/vet gevoel, moeilijk uitsmeerbaar, wit makend/glanzend effect,.. vul hier aan met al je zonbeschermingsfrustraties).
En zo maak je geen vriendjes, hoe correct je samenstelling ook mag zijn. Waarom kiezen? Why not have it ALL, zonder compromissen? En voilà. De start van mijn zonbeschermingsqueeste, helemaal ‘from scratch’. Dat het een pittige weg was om af te leggen (zwaar understatement). Maar als het simpel zou zijn, dan zou het al bestaan. Hiermee kan en wil Ciska een verschil maken. Want bescherming gaat veel verder dan louter ‘oppervlakkige’ beauty. Tegelijk moet het de basis vormen van alle beauty. Die redeneringen bleven Ciska motiveren om tot het resultaat te komen waar het nu staat.

skin By Dings werd een compleet gamma van multifunctionele zonbeschermingsproducten voor dagelijks gebruik, met heel wat huidverbeterende eigenschappen. Zalig om te gebruiken, en ook plezant om naar te kijken. Unisex(y), veilig & clean, cruelty free, reef safe, vegan & gluten free, good vibes only.

In mijn pro kit zit standaard de First Things First, een face primer die fijne lijntjes als het ware uitfiltert, die het schadelijke blauwe licht van je gsm of PC blokkeert en bovendien met SPF 30! Je kan hem alleen gebruiken, over je moisturizer en zelfs onder make-up, zonder een plakkerig of te dik gevoel. 

Dit merk moest dus beschikbaar zijn op The Blend Box!

 

Read more

Hoe en waar breng je highlighter aan? - The Blend Box

Hoe en waar breng je highlighter aan?

Op werktrip naar Portugal - The Blend Box

Op werktrip naar Portugal

De pérfecte wenkbrauwen, met Eyebrowqueen! - The Blend Box

De pérfecte wenkbrauwen, met Eyebrowqueen!

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.