Op werktrip naar Portugal

Ahhhhh. De voordelen van mijn job als make-up artist.

Woensdag vertrek ik voor een shoot naar Portugal, waar ik een kleine week zal verblijven. Hard werken geblazen want vroege calls en laat naar bed, maar dat voelt natuurlijk fijner in een een ander mooi land.

Mijn mini make-up kit is al ingepakt. Waterproof Soapbrows, Daniel Sandler blushes en fijne hydraterende skincare, het zit allemaal in de setbag.

Ik heb Pixie & Pookie gevraagd om de bestellingen in te pakken en te verzenden, maar die twee poesiemauws lieten weten dat ze niet gemaakt zijn om te werken. Er zullen daarom GEEN bestellingen verzonden worden tussen 9 en 17 augustus 2022.

Je kan wel gewoon je bestelling plaatsen, en bij terugkomst zorg ik ervoor dat je pakje zo snel mogelijk bij jou geraakt.

Met dank voor je begrip.

Até breve,
Peggy

Read more

Boost jouw make-up business - online cursus - The Blend Box

Boost jouw make-up business - online cursus

Drie manieren om lipstick aan te brengen. - The Blend Box

Drie manieren om lipstick aan te brengen.

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.