Welkom op The Blend Box!

Hello beauty! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op The Blend Box!

Ik stel me even aan je voor. Ik ben Peggy Timmermans, een freelance make-up artist & hairstylist met meer dan 12 jaar ervaring in de beauty bizz. Ik werk in de verschillende takken van de make-up industrie: commerciële fashion & beauty, advertising, corporate opdrachten,… zowel voor foto opnames als video. Naast modellen en talenten had ik al heel wat celebrities in de make-up stoel zoals Marleen Merckx (actrice in Thuis), Khary Payton (acteur The Walking Dead), Belle Perez (zangeres) en Katja Retsin (presentatrice & actrice). Menig bruidje heb ik mee helpen stralen op haar grote dag en mijn tips & tricks heb ik tijdens workshops met heel wat lovely ladies gedeeld. Tevens gaf ik ongeveer 6 jaar les, eerst aan de Wellness Academie, later bij MUD Antwerpen & Gent.

Hoe het The Blend Box verhaal begon

‘Welke concealer kan je aanraden voor blauwe kringen?’ ‘Wat is de beste foundation voor de gemengde huid?’ ‘Welke kwast koop ik het beste om mijn oogschaduw te blenden?’

Honderden vragen kreeg ik, waar ik telkens met plezier uitgebreid op antwoordde.

‘Jij zou producten moeten verkopen Peggy’ vertelde een van mijn ex-studenten ‘Jij weet precies wat een bepaalde dame nodig heeft, zoveel productkennis dat jij hebt’ voegde ze eraan toe.

Ik lachte haar opmerking op dat moment nog weg maar haar opmerkingen bleven sluimeren. Naarmate de tijd verstreek groeide het idee van een webshop te beginnen…

Ik startte met bakken energie op het hoogtepunt van de C-crisis. Een maand later kwam de twijfel. ‘Is dit wel goed genoeg?’ ‘Heb ik voldoende aanbod?’ en ‘Ziet mijn site er wel mooi genoeg uit?’ waren vragen die door mijn hoofd spookten. Mijn moeder zegt altijd dat als je twijfelt, je het niet moet doen. Na een maand hard werken besloot ik het roer om te gooien. Ik schreef me in voor een cursus Product en Webshop Accelerator en verhuisde mijn webshop die bijna klaar was naar een andere provider die heel wat meer mogelijkheden kon bieden.

Ondertussen is de kwast meerdere malen door het poeder gegaan en heet ik je van harte welkom op The Blend Box, mijn beauty bunny dat ik met veel liefde en trots aan je voorstel.

Neem er een drankje bij, browse eens rond en geniet van veel moois.

Happy shopping!

 

Read more

Hoe gebruik je de Daniel Sandler Watercolours? - The Blend Box

Hoe gebruik je de Daniel Sandler Watercolours?

Op werktrip naar Portugal - The Blend Box

Op werktrip naar Portugal

The making off unboxing The Blend Box! - The Blend Box

The making off unboxing The Blend Box!

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.